Kabar

  • Fungsi baterei lithium alat listrik palu listrik

    Fungsi baterei lithium alat listrik palu listrik

    Ing masyarakat saiki, kekurangan energi, polusi lingkungan lan masalah liyane wis nyebabake masalah penting kanggo manungsa.Various manufaktur baterei wis aktif riset lan ngembangaken macem-macem jinis baterei, utamané lithium-ion daya baterei lithium-ion minangka represe majeng ...
    Waca liyane
  • Apa bedane bor listrik, bor impact lan palu listrik?

    Apa bedane bor listrik, bor impact lan palu listrik?

    Kita kerep nggunakake latihan tangan, latihan perkusi, Electric Hammer 32mm lan alat pengeboran liyane ing urip kita, nanging ana sawetara wong sing ora profesional sing ngerti prabédan antarane telu iki.Dina iki, Xiaohui bakal nerangake prabédan antarane bor listrik, bor perkusi lan el ...
    Waca liyane
  • Pengetahuan alat bor listrik

    Pengetahuan alat bor listrik

    Latihan listrik bisa dipérang dadi telung kategori: latihan tangan listrik, latihan impact, lan latihan palu.1. Pengeboran tangan: Daya paling cilik, lan ruang lingkup panggunaan diwatesi kanggo pengeboran kayu lan minangka obeng listrik.Ora duwe nilai praktis lan ora dianjurake kanggo ...
    Waca liyane
  • Cara milih alat listrik Zhonghan

    Cara milih alat listrik Zhonghan

    Produk pengeboran daya cocok kanggo ngebor bolongan ing baja, kayu lan plastik lan minangka salah sawijining alat sing paling populer sing digunakake ing piranti listrik sing dicekel tangan.Toko hardware umum saka hypermarket profesional nganti toko hardware pinggir dalan cilik, kabeh adol latihan listrik.Kanggo tuku ...
    Waca liyane
  • Apa bor listrik sing disapu lan apa bedane bor listrik tanpa sikat?

    Apa bor listrik sing disapu lan apa bedane bor listrik tanpa sikat?

    Pengeboran listrik sing disapu resik Tegese motor Cordless Hammer Drill 20mm Zhl-20 nggunakake sikat karbon kanggo ngubungi lembaran tembaga rectifying ing stator kanggo nyuplai daya menyang gulungan rotor motor lan kerja sama karo stator kanggo mbentuk medan magnet puteran, sing muter rotor...
    Waca liyane
  • Carane ngganti lan mbongkar chuck bor listrik

    Carane ngganti lan mbongkar chuck bor listrik

    Carane mbusak chuck pengeboran listrik 1. Pisanan, kita kudu muter Chuck kanggo sawetara maksimum, nyiyapake screwdriver, lan mbusak ngawut-awut nang.Kasebut kanthi teliti, ngawut-awut internal sing mbalikke, supaya kita kudu tindakake arah jarum jam kanggo bisa loo ...
    Waca liyane
  • Apa sing kudu digatekake nalika nggunakake bor impact?

    Apa sing kudu digatekake nalika nggunakake bor impact?

    Apa sing kudu digatekake nalika nggunakake bor impact?(1) Sadurunge operasi, sampeyan kudu mriksa apa sumber daya iku konsisten karo conventional dirating voltase 220V ing alat daya, supaya dadi ora kanggo nyambung menyang sumber daya 380V dening kesalahan.(2) Nyuwun pangapunten...
    Waca liyane
  • Apa karakteristik palu listrik

    Apa karakteristik palu listrik

    1.Lithium Electric Hammer Sistem panyerepan kejut apik: Bisa nggawe operator aran nyaman kanggo terus lan ngredhakaké lemes.Cara realisasi: liwat "sistem kontrol geter";liwat gagang karet alus kanggo nambah comfort saka nyekeli;2. Switch kontrol kacepetan akurat ...
    Waca liyane
  • Bedane antarane rong alat ing bor impact alat daya lan palu listrik

    Bedane antarane rong alat ing bor impact alat daya lan palu listrik

    Electric Hammer Drill gumantung ing rotasi lan impact kanggo bisa.Bor impact bisa digunakake kanggo watu alam utawa beton.Dibandhingake karo latihan perkusi, palu listrik mbutuhake tekanan minimal kanggo ngebor bahan atos kayata watu lan beton, utamane relativ ...
    Waca liyane
  • Prinsip kerja palu listrik lan perkara sing kudu digatekake

    Prinsip kerja palu listrik lan perkara sing kudu digatekake

    Cara kerja palu listrik Palu listrik minangka jinis bor listrik, utamane digunakake kanggo pengeboran ing beton, lantai, tembok bata lan watu, palu listrik multi-fungsi bisa dicocogake karo bor sing cocog karo bor, palu, bor palu, shovel lan tujuan multi-fungsi liyane.The...
    Waca liyane
  • Sesi 129 saka Canton Fair dijadwal online wiwit 15 April nganti 24 April

    Sesi 129 saka Canton Fair dijadwal online wiwit 15 April nganti 24 April

    China Import and Export Fair, uga dikenal minangka Canton Fair, didegaké ing taun 1957. Co-host dening Kamentrian Perdagangan RRC lan Pemerintah Rakyat Provinsi Guangdong lan diatur dening China Foreign Trade Center, iku dianakaké saben spring lan Autumn ing. Guangzhou, China.Ing 2020, nglawan ...
    Waca liyane
  • Analisis Situasi Saiki lan Prospek Pengembangan Industri Alat Listrik

    Analisis Situasi Saiki lan Prospek Pengembangan Industri Alat Listrik

    Kanthi perkembangan globalisasi ekonomi lan pangembangan pasar alat listrik kanthi cepet, Internet wis ngowahi model bisnis akeh industri tradisional sajrone pirang-pirang taun.Minangka industri tradisional, piranti listrik mesthi kudu nampa tantangan Internet.Akeh daya...
    Waca liyane